Cerca

Empresa

Qui som?

CMS Xarxa Coordinadora Multiserveis, SL es va fundar l'any 1997 pels mateixos socis de Codelta, SA fundada el 1983. La seu social està ubicada al carrer Múrcia, 2 cantonada Avda Meridiana, de Barcelona, ​​on hi ha la seu corporativa del Grup Codelta. La plantilla està integrada per 150 treballadors, i el seu àmbit geogràfic d'actuació actual és a nivell nacional.

Activitat

Prestació de Serveis de Neteja, Manteniment i Higienització, aportant mitjans humans amb un alt nivell de professionalitat, així com els mitjans tècnics necessaris, el que fa que hi hagi una implicació i motivació total de l'equip per aconseguir la màxima satisfacció dels clients.

Filosofia i valors

Som una empresa de persones que presten serveis. La sensibilitat al sofriment aliè és la diferència entre una "Bona Persona" i una altra que no ho és. La reflexió sobre les conseqüències de les nostres accions quotidianes i la presa de decisions honestes i sostenibles ens fa ser millors.

En La nostra vida els "Petits Detalls" són els que determinen el resultat final dels nostres projectes, aquest és l'origen del nostre lema "Petits Detalls ens fan Professionals".

Experiència i Garantia

La nostra garantia en la consecució d'aquests objectius, basada en la constància, solvència i professionalitat dels nostres serveis, està sostinguda en l'experiència que ens atorga la realització de més de 2.000.000 de m / 2 anuals de neteja i higienització en instal · lacions de diversos SECTORS, com el INDUSTRIAL, el de SERVEIS GENERALS, el de GRANS SUPERFÍCIES, el IMMOBILIARI, com són:

  • Plantes de Tractament Integral de Residus.
  • Aparcaments i Garatges.
  • Plantes industrials de muntatge d'elements del sector automobilístic.
  • Plantes industrials producció de components modelats per injecció de plàstic.
  • Grans empreses immobiliàries.
  • Entre altres


Empresa associada a:

ascen diversitat_funcional aserca